Een categorie bewerken

Informatie

Verplaatsen

Als het een virtuele categorie is, dan kun je hem verplaatsen. Het verplaatsen van een categorie houdt in dat je het ouderschap veranderd.

Opties

Je kunt de opties ook beheren via "Eigenschappen" beheer schermen (scherm Upload, Commentaar, Sluiten, Openbaar/Privé, Vertegewoordiging beschikbaar via Beheer, Categorieën, Eigenschappen).

Sorteervolgorde

Kies als de standaard sortering wordt gebruikt.

Indicatie dat de sortering wordt toegepast op de sub-categorieën.

Gebruik specifieke sorteren middels de kolommen in deze categorie.

(*)Test het uit voorzorg voor uw zelf aangezien het onvoorspelbare resultaten kan geven.

Vertegenwoordiging

De vertegenwoordiging van de categorie is een indexplaatje "thumbnail" dat getoond wordt om de categorie te tonen op de hoofdpagina (category.php) wanneer een categorie alleen sub-categorieën bevat (alleen als root-categorie).

Er zijn 4 manieren om een indexplaatje te tonen als weergave van een categorie :

De indexafbeelding is afhankelijk van de configuratie parameter allow_random_representative (zie bevat/config_default.inc.php).

Standaard is allow_random_representative ingesteld op false (onwaar) elke categorie die tenminste 1 element bevat is vertegenwoordigd door een vastgestelde afbeelding. Eenmaal ingesteld (Bij het maken van de categorie), kan deze alleen veranderd worden door de Beheerder die daar dan om vraagt. Als de indexafbeelding niet meer bestaat kun je er willekeurig een nieuwe aan toewijzen.

Als de configuratie parameter allow_random_representative is ingesteld op true (waar), dan is er geen vaste indexafbeelding. Gebruik gewoon Verwijder indexafbeelding knop.

Als de categorie geen elementen bevat (maar alleen sub-categorieën) kan het vertegenwoordigd worden dankzij het scherm verander informatie over een afbeelding. De enige optie op het huidige scherm is Verwijder vertegenwoordigingsafbeelding knop. Als je deze optie hebt gebruikt is er geen afbeeldingsafbeeldings-optie meer om te veranderen.

Link alle categorie-elementen aan een nieuwe categorie

Link alle categorie-elementen aan bestaande categorieën

Stuur een informatie e-mail naar de groepsleden