Uitbreiding voor configuratie van sjablonen

Doel

Definieer vervangings-voorwaarden voor elk sjabloon van de sjabloon extensie. (sjabloon met de naam "replacer") (template called "replacer").

"original template" from ./template/yoga (of elk ander gemaakt van yoga) wordt vernangen door een "replacer" als de replacer gelinkt is aan dit "oorspronkelijk sjabloon" (en optioneel, als de gevraagde URL een "optioneel URL trefwoord" bevat)

"optioneel URL trefwoorden" kun je vinden na de module naam in URLs.

Daarom kan "optioneel URL trefwoorden" een actieve "permalink" zijn. (zie permalinks in onze documentatie voor verdere uitleg.

Lees: `Pas op` gebruiksvoorwaarden.

Wat zijn sjabloon extensies?

Deze configuratie-tool is krachtig voor beginners en gevorderde gebruikers. Via FTP, in de sjabloon-extensie map, kan de webmaster veel van de verspreide .tpl bestanden kopiƫren ("oorspronkelijk sjabloon") met een andere naam ("replacer"). "Oorspronkelijke sjablonen", huidige ondersteunde oorspronkelijke sjablonen zijn:

Waar kan ik de "oorspronkelijke sjablonen" vinden?

Verspreide oorspronkelijke sjablonen staan in template/yoga/ (verander ze niet in plaats van te upgraden). Dus met "oorspronkelijke sjablonen", kan elke webmaster zijn eigen "replacers (aangepaste sjablonen)" maken.

Waar moet ik de "replacers" opslaan.?

Replacers (aangepaste sjablonen) moeten geplaatst worden de sjablonen-extensie map (of zijn sub-mappen). Replacers kunnen elke bestandsnaam hebben met .tpl extensie. Bijvoorbeeld: sjabloon-extensie/mijn-extensie/video.tpl.

Hoe kan ik mijn "replacers" activeren?

Een oorspronkelijk sjabloon moet worden toegewezen aan elkereplacer (aangepaste sjabloon) om de verbonden vervangers te kunnen activeren. Dit is het doel van "Uitbreiding voor sjablonen" in het Configuratie Beheer menu.

Als je eenoptioneel URL trefwoord kiest zullen de vervangers alleen werken op de pagina's met dit trefwoord. Bijvoorveeld: index.php?/meest bezocht

Gevorderde gebruikers zullen permalinks gebruiken alsoptionel URL trefwoord.

Als je eenverplicht sjabloongebruikt zullen de vervangers alleen met dit sjabloon werken.

Hoe kan ik mijn "replacers" de-activeren

Pas op