Home icttest.nl
Welkom bij icttest Ga naar: Account beheren Ga naar: Doe de test Ga naar: Problemen Ga naar: Colofon
Submenu voor Welkom bij icttest: Introductie op de icttest
Wat is dit voor een site?

Op deze site vindt u een vragenlijst. Deze is bedoeld is voor scholen, die hun onderwijs vernieuwen met behulp van ICT. Het gaat daarbij om grondige vernieuwingsprojecten. Projecten die niet genoeg hebben aan 'zomaar een ICT-tool'. Maar projecten die gebruikmaken van een nieuwe, eigen elektronische leeromgeving.

Bent u bij zo'n project betrokken? Deze site helpt u om uw eigen project te beoordelen. Door de vragenlijst in te vullen, wordt u gedwongen diverse aspecten onder de loep te nemen. Al deze aspecten samen bepalen het succes van uw project. Heeft u moeite met een aantal vragen, dan is het wellicht nodig de betreffende thema's meer aandacht te geven. Nadat u alles heeft ingevuld, kunt u uw antwoorden verder analyseren via handige overzichten. Deze kunt u ook downloaden. Zo kunt u uw analyse bewaren of vergelijken met die van anderen.

Wilt u meteen beginnen? Maak dan een account aan door op het kopje 'Account' te klikken. U kunt ook eerst een kijkje nemen bij de test met een gastenaccount (gebruikersnaam: gast, wachtwoord: gast).

Wanneer u de test invult, dragen uw gegevens bij aan verder onderzoek naar het verloop van onderwijsvernieuwingsprojecten met ICT. Daarvoor danken wij u bij voorbaat.