MensenGezinHuisvestingDagritmeEten en DrinkenKledingSpeelgoedSchoolWerkGeldRondleiding
Eten en Drinken

Eerst snijd je de kipfilet in stukjes en giet je er wat sojasaus overheen. Terwijl je dat laat intrekken, snijd je de spitskool fijn en was je de kool samen met de taugé. Maal de knoflook en de sjalotjes (of de ui) fijn. Zet het fornuis aan, en doe de knoflook en de sjalotjes (of de ui) in de pan op het vuur. Je kunt nu eventueel wat zout of peper toevoegen als je dat lekker vindt. Loempia's - Chinese Food Als de knoflook en de sjalotjes (of de ui) al een beetje warm zijn, doe je de kip erbij. Die moet je nu even goed doorbakken. Als de kip goed is doe je de spitskool en de taugé erbij. Na nog 1 minuut haal je de pan van het vuur. Verdeel het mengsel over de loempiavelletjes. Vouw de loempiavelletjes dicht en bak ze dan met de slaolie tot de korst lichtbruin is. Eet smakelijk!